Ultralipo

– en sikker og smertefri teknologi til slankebehandlinger.
- Så er det nye UltraLipo system kommet til Danmark.

UltraLipo Systemet er det mest komplette kavitation system på det globale marked hvor den professionelle behandler kan foretage en fuldstændig slankende behandling ud fra disse 2 trin:

  • fedtvæv reduktion
    • dræning


Kun et lille udvalg af de lavfrekvente ultralyds bølger kan forårsage kavitation i den interstitielle
væske : med dette menes, at der først dannes  mikrobobler i fedtcellen, disse vokser og derefter imploderes og nedbrydes fedtcelle membranen, hvorved den enkelte fedtcelle destrueres. Den kontrollerede frigivelse af triglycerider / fedtsyre  er absolut ikke farlig for kroppen, og udrenses via de normale metaboliske kanaler, ved hjælp af stimulering med vakuumen.

Ultralipo systemet har i alt 2 forskellige håndstykker: Den ene er til ultralyd kavitation, og den anden er til vakuum.


A) ultralyd håndstykke: virker i behandlingsområdet via en veksling af ekspansion og kompression af væsken i fedtcellerne, hvorved det skaber de dannelse og udvidelse af mikrobobler, som forårsager implosion af fedtcellerne og bryde i cellemembranen af samme fedtcellerne. Dette vil føre til destruering af fedtcellerne og ikke blot en reduktion! Ultralyd med Kavitation minsker derved antallet af fedtceller i lokale områder hvilket tillader os at forme kroppen og mindske problemområder som mave, ridebuksfacon m. m.

Når Sweep programmet vælges, behandles både de overfladiske fedtlag, samt de yder

liggende fedt lag hvilket indstilles alt efter behandlingsområdet.

Når vi vælger den fokuserede 40kHz bølge med et lavt cyklus (antal emission pr sekund) rammer vi et enkelt lag af fedt

 

B) Vacuum håndstykket: det er nødvendigt at udføre dræning  lige efter kavitation behandling, i samme session. Med Ultralipo ergonomiske håndstykke  er vi  i stand til at udføre en dyb og fuldstændig dræning massage.

Behandlingsområder:

· Cellulite: appelsinhud

· Adiposities / fedtcelle: At behandle de lokaliserede adiposities / fedceller.
· Dræning: og hjælp til fjernelse af affaldsstoffer.

Healux Aesthetic Klinikken · Tel.: +45 6610  3995 · Healux Aesthetic ApS · Tel.: +45 6614  3995 · Fax: +45 6611 3995 · Hjallesevej 98 ST, 1 · 5230 Odense M