Pristine

Det originale microdermabrasion system.

Udtalelser fra kollegaer som arbejder med Pristine systemet.

Verdens bedste diamant hud sliber kalder mine kræsne kunder denne behandling.

Jeg har sammen med mine ansatte, igennem mange år arbejdet med hud slibning med krystaller af forskellige kvaliteter, men aldrig været 100 % tilfreds. Enten griser de, efterlader et fint lag af krystaller, på kundens hud efter behandlingen, som jeg så skal bruge ekstra tid på at rense af. Eller også har det været svært, at regulere trykket på maskinen efter kundens hudtype eller hud tilstand. Ofte er maskinen indrettet med f.eks. step 1-2-3-4-5 og så færdig. Dernæst er der kvaliteten af krystallerne og uanset den, er de dyre i indkøb. Dertil kommer så, at man ofte skal købe specielle produkter til efterbehandlingen på kunden, for at få et effektivt resultat. Det begyndte at irriterer os, da vi selv har unikke produkter.

Så ved et tilfælde så jeg en demo af diamantsliber maskinen Pristine, der blev vi alle i klinikken solgte. Sikke en kvalitet, en så lille maskine kunne fremvise på bare 30 minutter.

Det unikke ved denne maskine er de mange fordele den har via sine forskellige diamant slibehoveder med forskellige diamant korn, fra helt fin til grov, til krop, til små svære og sarte områder områder. Vaccumet i maskinen kan fin reguleres, således at kundens hud ikke belastes unødvendig. Desuden syntes vi at det er super godt, at man kan tage det lille filter der sidder i håndstykket ud, og vise kunden alle de døde hudceller og urenheder der er kommet med ud. Samtidig sidder der med sikkerhed ikke rester tilbage i maskinen, som er sluppet ud i slange eller håndstykket.

Hygiejnen er i top, det tager ca. 3-4 minutter at rengøre diamant hovederne, de vaskes og kommes ned i den lille fikse sterilisator der medfølger og skifte det lille filter, så er man køreklar igen.

Resultaterne kommer hurtigere end før, og ingen hud er for svær at arbejde med. Derfor kører vores maskiner i begge klinikker mange behandlinger hverdag. Kunderne bliver anbefalet af andre tilfredse kunde, så de kommer af sig selv. Vores læge har også godkendt brugen af Pristine diamant hud sliber.

Så tak Signe fordi du gad komme til os og give os en demo, det har vi aldrig fortrudt, vi takker også for den super opbakning/service du yder altid. Du havde ret, den maskine er noget særligt, og du lovede os ikke for meget.

Mange hilsner fra

Nail & Body, Rødovre

Evelyn Fuhrmann Pedersen

og personalet

tlf. 38794092D. 13.07.2007 var jeg så uheldig at ha indbrud på min klinik. Det indebar at jeg måtte ud og anskaffe mig et nyt hudslibningsapparat. Mit meget positive møde med Signe Cordsen fra Healux Aesthetic gjorde at jeg hurtigt blev den glade indehaver af et Pristine system. ( Hos os kaldet diamant-sliberen). Hvilket har mere en 5 doblet mine kunder til hudslibning. Nu vil mine kunder helst komme oftere. Det umiddelbare meget synlige resultat og den yderst behagelige behandling - gør at kunden helst vil komme igen "snart". Fantastiske resultater med især acne - tør hud og ar. Skønt at være indehaver af en PRISTINE.

Venligst

Conni Hansen

indehaver af

Klinik Liberty

Birkerød Kongevej 122

3460 Birkerød

tlf. 45821960 (mellem 12-13)

Healux Aesthetic Klinikken · Tel.: +45 6610  3995 · Healux Aesthetic ApS · Tel.: +45 6614  3995 · Fax: +45 6611 3995 · Hjallesevej 98 ST, 1 · 5230 Odense M